ua en ru

Бойовики обстріляли свої позиції біля окупованої Горлівки

Бойовики обстріляли свої позиції біля окупованої Горлівки Фото: бойовики на Донбасі

Мета обстрілів - звинуватити сили АТО у порушенні умов перемир'я

Бойовики на Донбасі обстріляли підконтрольну їм територію біля окупованої Горлівки. Таким чином бойовики створили черговий прецедент, мета якого звинуватити сили АТО у порушенні умов незастосування зброї вздовж лінії розмежування сторін, повідомляє штаб АТО у Facebook.

"За оперативними даними штабу АТО, сьогодні, 16 грудня, близько 11:40 бойовики незаконних збройних формувань обстріляли цвинтар, який розташований на південно-західній околиці тимчасово окупованої Горлівки, що на підконтрольній загарбниками території. Таким чином проросійські бандформування створили черговий прецедент, мета якого звинуватити сили АТО у порушенні умов незастосування зброї вздовж лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, дана провокація є ще одним промовистим свідченням того, що "бандити не зупиняються ні перед чим на шляху до втілення своїх злочинних намірів із дискредитації українських захисників та безсоромно нехтують життями місцевих мешканців".

Повідомляється, що позиція керівництва АТО та командування підрозділів сил операції щодо дотримання умов припинення вогню залишається непохитною.

"Навіть за умов численних збройних провокацій з боку бойовиків суворе дотримання Мінських домовленостей та безпека мирних громадян для них є головними пріоритетами", - повідомляють у штабі.

Біля окупованої Горлівки бойовики самі обстріляли підконтрольну їм територіюЗа оперативними даними штабу АТО, сьогодні...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 16 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила про початок "мобілізації" в ДНР/ЛНР.