ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську з зенітної установки, - штаб

Бойовики обстріляли Станицю Луганську з зенітної установки, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 48 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики на Донбасі минулої доби, 2 жовтня 2016 року, обстріляли Станицю Луганську (Луганська область) із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень “режиму тиші”. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, а з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї біля Кримського, Новоолександрівці та Новозванівці", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що позиції ЗСУ біля Кримського та Новоолександрівці бойовики обстрілювали із мінометів 120-го та 82-го калібру.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів.

"Противник порушував “режим тиші” в районі Павлопіля, Водяного та Широкиного, застосовувавши при цьому гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. По Павлопілю вів вогонь снайпер, а по Широкиному окупанти відкривали вогонь з БМП", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Зокрема, бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Верхньоторецького, Кам’янки та Зайцевого.

"По Зайцевому та Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, а з ствольної артилерії 152-го калібру - по Зайцевому. Окрім того, біля Авдіївки противник обстріляв українських захисників з танку, а по Верхньоторецькому вів вогонь снайпер", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 03 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО за 1 жовтня 2016 року в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.