ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, пошкоджено газопровід

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, пошкоджено газопровід Фото: російські найманці продовжили обстріли населених пунктів на лінії розмежування

Також в результаті обстрілу постраждало будівля районної державної адміністрації

Вчора, 24 травня, терористи обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї Станицю Луганську. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Наголошується, що в результаті обстрілу населеного пункту на одній з вулиць був перебитий газопровід , а також постраждала будівля районної державної адміністрації. Одна з куль влучила у вікно кабінету голови РДА.

"Сьогодні вночі терористи цілеспрямовано били по центру Станиці Луганської обстрілюючи будинки мирних жителів та адмінбудівлі. Про те, чи дотримуються Мінські домовленості на Луганщині, може сказати практично кожен житель, щодня знаходиться під обстрілом терористами", – підкреслив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.


Під обстріл також потрапили околиці села Новозванівка Попаснянсього району.

Крім того опівночі терористи обстріляли з автоматичних гранатометів, протитанкових ракет (ПТКР) і стрілецької зброї село Кримське Новоайдарського району.

Нагадаємо, 21 травня терористи обстріляли КПВВ в Станиці Луганській, намагаючись припинити роботу цього контрольного пункту.