ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, перебито лінії електропередач

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, перебито лінії електропередач Фото: Станиця Луганська

Був перебитий також газогін низького тиску

Бойовики учора, 30 травня 2016 року, обстріляли Станицю Луганську (Луганська область), у населенному пункті перебито лінії електропередачі, 30 тис. абонентів залишилося без світла. Про це йдеться у повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook.

Як зазначається, бойовики більше трьох годин обстрілювали Станицю Луганську із автоматичних та протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.


"У результаті у багатьох місцях перебиті лінії електропередачі - 30 000 абонентів залишаються поки, що без світла. Був перебитий також газогін низького тиску, але до ранку спеціалістам вдалося його відремонтувати", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інформація про постраждалих та руйнування наразі не надходила.

Крім того, бойовики із заборонених 120-мм мінометів обстріляли позиції українських військових у районі селища Новотошківка Попаснянського району.

"На Луганщині зараз перебуває помічник Генерального секретаря ООН Іван Шимонович, який сьогодні відвідає Станицю Луганську. Він буде мати можливість особисто побачити наслідки обстрілів. Знаково, що цей обстріл стався напередодні чергового раунду Мінських домовленостей", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові захопили російський вогнемет в зоні АТО.