ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінометів і артилерії, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінометів і артилерії, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

В районі Широкиного бойовики стріляли по власним позиціям

Проросійські бойовики в минулу ніч обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі заборонених мінськими домовленостями озброєнь. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Починаючи з 18:00 вчорашнього вечора загарбники продовжили знищувати інфраструктуру Донбасу і обстрілювати позиції патріотів України...злочинці використовували переважно міномети та артилерію заборонених калібрів", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що бойовики на Донецькому напрямку обстріляли Авдіївку, Опитне, шахту "Бутівка", Красногорівку, Кам'янку, Старогнатовку, Піски, Водяне, Мар'їнку. Із протитанкового ракетного комплексу обстріляно Гранітне.

На Артемівському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстріляли Луганське, Лозове, Кірове, Ленінське та Майорськ.

"На Маріупольському напрямку з окупованого злочинцями населеного пункту Саханка працювала артилерія загарбників по Широкиному. Більшість снарядів лягла на бойові позиції незаконних озброєних військових формувань і на нейтральну територію", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО додали, що на Луганському напрямку обстріляні Щастя та Станиця Луганська.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора загарбники продовжили нищити інфраструктуру Донбасу та обстрілювати позиції ...

Posted by Прес-центр АТО on 20 Май 2015 г.

Нагадаємо, російські прикордонники обстріляли автомобіль, въезжавший з України.