ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО в районі Троїцького, загинув військовий, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО в районі Троїцького, загинув військовий, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Сили АТО понесли втрати в Луганській області

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в Луганській області бойовики обстріляли позиції українських військових в районі Троїцького, в результаті чого загинув один боєць. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, що розташований неподалік від населеного пункту Троїцьке Луганської області, загинув військовослужбовець Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в штабі відзначили, що ситуація в зоні АТО залишається напруженою, а бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ по всій лінії розмежування. Зокрема, на Луганському напрямку противник обстріляв військових з гранатометів різних систем і мінометів.

Повідомлення прес-центру штабу АТО Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, бойовики продовжують обстріл...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає. Всього за минулу добу бойовики 94 рази обстріляли позиції українських військових.