ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики вели обстріл позицій ЗСУ переважно зі 120 міліметрових мінометів

Протягом минулої доби, 5 грудня 2016 року, бойовики концентрували свої провокаційні зусилля переважно на Маріупольському та Донецькому напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

Так, з мінометів, гранатометів та озброєння БМП бойовики обстріляли Широкине, Красногорівку і Водяне. З мінометів бойовики вели вогонь по Луганському, а з великокаліберних кулеметів - по Опитному.

"Після 18 години окупанти розпочали обстріли наших позицій переважно зі 120 міліметрових мінометів на Луганському напрямку. Під вогонь потрапили: Балка Кошарна та - тричі поспіль - Кримське. З гранатометів обстріляли Троїцьке та Станицю Луганську", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Широкине, Талаківку, Павлопіль, Новомихайлівку, Тарамчук, а з озброєння БМП - Водяне.

"На Донецькому - з гранатометів та стрілецької зброї - Авдіївку та Зайцеве. Якщо до 18 години відбулося 9 обстрілів, то до нуля годин - ще 17. Переважна більшість - зі 120 міліметрових мінометів", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 5 грудня 2016 року. Протягом вчорашнього дня ворог концентрував свої ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає.