ua en ru

Бойовики обстріляли Широкине з танку, - штаб АТО

Бойовики обстріляли Широкине з танку, - штаб АТО Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 37 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 26 грудня 2016 року, обстріляли Широкине (Донецька область) з танку. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій. Загалом відбулося 37 обстрілів...На Маріупольському напрямку по Широкиному тричі вогонь вели танки. Також зафіксовано обстріли зі 122-міліметрової артилерії та озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з мінометів різних калібрів бойовики вели вогонь по Талаківці та Широкиному. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - по Широкиному, Мар’їнці, Павлополю та Водяному.

"З метою збереження життя особового складу українські військові змушені були один раз відкрити вогонь у відповідь в районі Широкиного", - зазначають у штабі.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Луганському, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - по Авдіївці, Опитному, Південному, Зайцевому та Луганському.

Як зазначається, на Луганському напрямку з гранатометів було обстріляно Станицю Луганську.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 26 грудня 2016 року Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області на території бойовиків зникли двоє військових.