ua en ru

Бойовики обстріляли Широкине з танку, - штаб

Бойовики обстріляли Широкине з танку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 41 раз обстрілювали сили АТО

Бойовики сьогодні, 10 грудня 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) у Широкиному з танку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З нуля і до 17:00 години російсько-окупаційні війська 41 раз обстрілювали наші позиції на всіх напрямках. Практично всі обстріли відбулися на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, з артилерії 152 та 122 міліметри бойовики обстріляли Водяне, Широкине, Лебединське. Крім того, з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Широкине, Талаківку, Красногорівку, Лебединське, Гнутове та Павлопіль. Також по Широкиному вогонь вів танк.

"На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Новотошківку, з мінометів - Новозванівку, гранатометів та стрілецької зброї - Станицю Луганську, Новоолександрівку, Новозванівку і Лопаскіне", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь поблизу Луганського, а в районі Авдіївки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 грудня 2016 року З нуля і до 17.00 години російсько-окупаційні війс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 1 українського військового, загиблих немає.