ua en ru

Бойовики обстріляли Широкине перед заявою про його демілітаризації, - штаб

Бойовики обстріляли Широкине перед заявою про його демілітаризації, - штаб Фото: бойовики обстріляли Широкине

При цьому інтенсивність обстрілу на Донбасі за день знизилася

Бойовики обстріляли Широкине Донецької області незадовго перед заявою про його демілітаризації. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО).

"В черговий раз лідери проросійських бандформувань заявили про демілітаризацію Широкиного. Однак незадовго порушили свої обіцянки, обстрілявши це селище з 122-мм гаубиць", - йдеться в повідомленні.

Впродовж сьогоднішнього дня інтенсивність обстрілів бойовиками НЗФ позицій українських військ відносно зменшилась. Зафік...

Posted by Прес-центр АТО on 1 Июль 2015 г.

При цьому бойовики протягом сьогоднішнього дня знизили інтенсивність обстрілу на Донбасі.

"Протягом сьогоднішнього дня інтенсивність обстрілів бойовиками НВФ позицій українських військ щодо зменшилася. Зафіксовано близько 20 випадків порушення умов припинення вогню на різних ділянках лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

Тим не менш, бойовики продовжують застосовувати проти українських військових заборонену мінськими домовленостями озброєння.

"Найбільш напруженою залишається ситуація поблизу окупованого Донецька та на підступах до Маріуполя. Зокрема, населені пункти Піски, Дослідне, Мар'їнку, Красногорівку і шахти "Бутівка" бандити неодноразово обстрілювали з мінометів різних калібрів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні в ДНР оголосили Широкіно демілітаризованою зоною.