ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу Трьохізбенки, - Держприкордонслужба

Бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу Трьохізбенки, - Держприкордонслужба
Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції поблизу н. п. Трьохізбенка (Луганська обл.).

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції поблизу н. п. Трьохізбенка (Луганська обл.). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"О 16.30 російські найманці обстріляли контрольний пост "Трьохізбенка", на якому перебували прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Українські силовики відкрили вогонь у відповідь і відбили напад. Постраждалих серед військовослужбовців немає", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, тривають активні дії на напрямку н. п. Станично-Луганське.

"В 11.30 27.11.2014 до н. п. Станично-Луганське терористи спробували підірвати автомобіль Держприкордонслужби "Кугуар", в якому слідував прикордонний наряд. Для цього вони використовували радіокерований заряд. Бронеавтомобіль значних пошкоджень не отримав, прикордонники не постраждали", - відзначили в прес-службі.

Крім того, з 12:55 13:20 27 листопада бойовики здійснили артилерійський обстріл місцевості поблизу контрольного пункту "Станично-Луганське".

При цьому порушення повітряного простору України та використання бойовиками БПЛА не зафіксовано.

"Прикордонним нарядом відділу "Краматорськ" під час перевірки транспортних засобів виявлено та затримано троє осіб, можливо причетних до участі в НВФ. Ще одного виявили у рейсовому автобусі "Сєвєродонецьк - Луганськ" на контрольному пункті "Лисичанськ". Затриманих в установленому порядку передані співробітникам міліції. Також особу, яка причетна до діяльності НВФ, затримана прикордонниками відділу "Велика Новосілка".

Нагадаємо, за даними РНБО, за минулу добу в зоні АТО загинув 1 український військовий, ще 3 отримали поранення.