ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на Донбасі 54 рази, двоє військових поранено, - Штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на Донбасі 54 рази, двоє військових поранено, - Штаб Фото: військові ЗСУ

Один військовий травмований

Станом на 18:00 сьогоднішнього дня, на Донбасі бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції 54 рази, двоє військових поранено. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО у Facebook.

"Упродовж дня танки окупантів неодноразово вели вогонь по Луганському, шахті Бутовці, Кам’янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї - по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Опитному, Пісках та Зайцевому. БМП вели вогонь по Луганському", - відзначають у повідомленні.

Повідомляють, що на Маріупольському напрямку з мінометів обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне та Широкине. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль. БМП і танки противника вели вогонь по Водяному та Широкиному. Також Широкине обстріляли з протитанкових ракетних комплексів.

Також, на Луганському напрямку зі 120 мм мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку та Богуславське. З стрілецької зброї - Попасну.

Загалом зафіксовано 54 обстріли. Двоє українських військових поранено, один травмований.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 березня 2017 року Упродовж дня танки окупантів неодноразово вели вог...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 березень 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув один військовий ВСУ, 12 людей поранено.