ua en ru

Бойовики обстріляли Попасну з артилерії, частина міста знеструмлена, - Москаль

Бойовики обстріляли Попасну з артилерії, частина міста знеструмлена, - Москаль Фото: Попасна

Даних про загиблих чи поранених не надходило

Вночі бойовики з артилерії обстріляли місто Попасна в Луганській облості, внаслідок чого частина міста залишилася без світла. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"У ніч на неділю, терористи з окупованого Первомайська здійснили масований артилерійський обстріл Попасної, що на лінії розмежування в Луганській області. За попередніми даними, вогонь вівся з артилерійських гармат, гаубиць та самохідних артилерійських установок крупного калібру. Снаряди вибухнули на околиці райцентру", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що даних про загиблих чи поранених не надходило, проте внаслідок обстрілу перебиті лінії електропередач. Зокрема, передмістя Попасної "Дружба" повністю знеструмлене, світла немає також у мікрорайоні райцентру "16-й".

Наразі з'ясовуються детальніші наслідки нічного обстрілу, зранку на місце виїхали рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ремонтні бригади енергетиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Станиці Луганській через вчорашній обстріл було поранено 2 українських військових.