ua en ru

Бойовики обстріляли Піски зі 120-мм мінометів, - штаб АТО

Бойовики обстріляли Піски зі 120-мм мінометів, - штаб АТО Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 41 раз обстрілювали сили АТО

Протягом минулої доби, 22 січня 2017 року, бойовики обстрілювали Піски зі 120-мм мінометів. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Загалом зафіксовано 41 обстріл. Четверо наших військових поранено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські позиції в районі Талаківки, Лебединського, Мар’їнки, Гнутового, Павлополя, Чермалика, Широкиного та Водяного. Крім того, по Мар’їнці, Новотроїцькому та Красногорівці вогонь вели снайпери.

"На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Валуйське, Кримське, Новоолександрівку, Новозванівку та Станицю Луганську", - повідомляють у штабі.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку бойовики застосовували 120 міліметрові міномети, обстрілюючи Піски. Тут же вогонь вів і снайпер. По Новгородському, Луганському, Авдіївці та Зайцевому бойовики стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 22 січня 2017 року Минулої доби на Маріупольському напрямку з великокал...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ворожих обстрілів в зоні АТО поранення отримали четверо українських військових.