ua en ru

Бойовики обстріляли Новоласпу з "Градів", - штаб АТО

Бойовики обстріляли Новоласпу з "Градів", - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Найбільш напружена обстановка Донецькому і Артемівському напрямках

Проросійські бойовики за минулу ніч обстріляли Новоласпу Донецької обл. з "Градів", а також інші населені пункти і позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"У минулу добу ситуація в зоні АТО не зазнала істотних змін і продовжує залишатися напруженою. Загарбники... використовували артилерію і міномети заборонених калібрів практично по всій лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку бойовики з 120-мм мінометів і 122-мм артилерії обстріляли Водяне, шахту "Бутівка", Авдіївку, зокрема Авдіївський коксохімічний завод, Опитне, Мар'їнку, Сєвєрне, Славне, Гранітне, а також Горлівку. Вночі з реактивних систем залпового вогню "Град" була обстріляна Новоласпа.

У штабі зазначили, що на Артемівському напрямку бойовики обстріляли Новогородське, Широку Балку, Ленінське, Кірове, Золоте, Троїцьке.

На Маріупольському напрямку під обстріл з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапило Широкине.

"Все більше загарбники хочуть знищити Щастя. Вночі по ньому працювала ворожа артилерія, а також два танки. Негідники обстрілювали населений пункт більше двох годин", - йдеться в повідомленні.

Минулої доби ситуація в зоні АТО не зазнала суттєвих змін і продовжує залишатися напруженою. Загарбники, обстрілюючи нас...

Posted by Прес-центр АТО on 21 Май 2015 г.

Нагадаємо, вчора, за даними МВС, в результаті обстрілу Авдіївки загинув чоловік.