ua en ru

Бойовики обстріляли з мінометів житлові будинки Широкиного, - СЦКК

Бойовики обстріляли з мінометів житлові будинки Широкиного, - СЦКК Фото: нашивка СЦКК (mil.gov.ua)

Унаслідок цих обстрілів постраждали будівлі мирних мешканців

Українська сторона Спільного центру координації та контролю на лінії розмежування (СЦКК) заявляє про мінометний обстріл околиці селища Широкине з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької області . Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Учора, 27 жовтня 2017 року, НЗФ ОРДО обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 міліметрів позиції підрозділів Збройних Сил України в АТО, розташовані на околиці селища Широкине поблизу Маріуполя. Внаслідок зазначених обстрілів постраждали будівлі мирних мешканців цього населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим Українська сторона СЦКК наголошує, що обстріли мирних населених пунктів із забороненої зброї та намагання звинуватити в цьому ЗСУ, "свідчать про зацікавленість керівництва ОРДО у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей".

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ОБСТРІЛЯЛИ З МІНОМЕТІВ ОКОЛИЦІ СЕЛИЩА ШИРОКИНЕ Вчора, 27 жовтня поточного року, НЗФ ОР...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 27 жовтня 2017 року, підтримувані Росією терористи на Донбасі 19 разів порушили перемир'я, двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.