ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранено мирну жительку

Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранено мирну жительку Фото: Мар'їнку знову обстріляли

51-річна жінка отримала поранення, пораючись на власному городі

Підтримувані Росією бойовики на Донбасі обстріляли житлові квартали міста Мар'їнка Донецької області, внаслідок чого було поранено одну людину. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції у Facebook.

"У Мар’їнці поранено 51-річну жінку. О 18:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них доставлено жінку із вогнепальним пораненням. Було встановлено, що поранення потерпіла отримала, пораючись на власному городі близько 15:00", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що інцидент стався на вул. Жовтнева, 69.

"Постраждалу госпіталізовано до лікарні м. Курахове, де медики надали їй допомогу. Її життю нічого не загрожує. Поліцейські з’ясовують всі обставини події", - доповіли в поліції.

У Мар’їнці поранено 51-річну жінку Встановлено, що місцева мешканка була поранена на власному городі по вул. Жовтневій,...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 8 травня 2017 р.

За фактом обстрілу Мар'їнки відкрито кримінальне провадження за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Зайцевому Донецької області внаслідок обстрілу бойовиків було поранено місцевого мешканця.