ua en ru

Бойовики обстріляли із "Градів" околиці Новолуганського на Донеччині

Бойовики обстріляли із "Градів" околиці Новолуганського на Донеччині Фото: бойовики продовжують обстрілювати населені пункти на Донеччині

Внаслідок обстрілу біля Новолуганського пошкоджено газогін та один із тваринницьких комплексів

Проросійські бойовики на Донбасі у суботу, 13 травня, о 22:38 обстріляли із реактивних систем залпового вогню "Град" околиці селища Новолуганського (Бахмутський район Донецької області). Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Після трагічного обстрілу мирної Авдіївки, що призвів до загибелі та поранення мирних мешканців, російсько-окупаційні війська о 22:38 застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" поблизу населеного пункту Новолуганське (Світлодарська дуга)", - йдеться в повідомленні.

Обстрілом було пошкоджено газогін та інфраструктуру холдингової компанії "Бахмутський аграрний союз".

Як зазначають у штабі АТО, пошкоджено один із тваринницьких комплексів, триває пожежа.

ТЕРМІНОВО! Ворог нищить інфраструктуру Донеччини Після трагічного обстрілу мирної Авдіївки, що призвів до загибелі та по...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 травня 2017 р.

Нагадаємо, у суботу, 13 травня, проросійські бойовики на Донбасі з важкої артилерії обстріляли житлові квартали міста Авдіївка Донецької області, внаслідок чого загинуло щонайменше четверо мирних жителів, ще один отримав важкі поранення.