ua en ru

Бойовики обстріляли блокпост у Луганській обл., один прикордонник поранений

Бойовики обстріляли блокпост у Луганській обл., один прикордонник поранений Фото: бойовики обстріляли блокпости у Луганській обл

Військовослужбовця доставили до шпиталю Збройних сил України

В результаті обстрілів бойовиками прикордонного наряду в районі населеного пункту Станично-Луганське один прикордонник отримав проникаюче осколкове поранення. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що протягом доби незаконні збройні формування продовжували порушувати режим припинення вогню, зокрема вчора бойовики обстріляли прикордонний наряд в районі населеного пункту Станично-Луганське.

"Учора в районі населеного пункту Станично-Луганське терористи здійснили обстріл, з гранатометів, прикордонного наряду, який виконував завдання на ділянці відповідальності. У результаті розриву міни один прикордонник зазнав проникаюче осколкове поранення. Військовослужбовця доставили до шпиталю Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що окрім прикордонних нарядів бойовики два рази обстрілювали блокпости "Майорське" зі стрілецької зброї та "Золоте" з гранатометів та стрілецької зброї, на яких прикордонники несуть службу спільно із військовослужбовцями Збройних сил України. Як зазначають у прес-службі, в результаті цих обстрілів ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в Станиці Луганській через вчорашнього обстрілу було поранено 2 українських військових.