ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку зі стрілецької зброї, загинув мирний житель

Бойовики обстріляли Авдіївку зі стрілецької зброї, загинув мирний житель Фото: бойовики обстріляли Авдіївку

Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється

Бойовики сьогодні, 19 липня 2016 року, обстріляли Авдіївку (Донецька область) зі стрілецької зброї. В результаті обстрілу загинув мирний житель, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Терористи обстріляли приватний сектор біля промзони зі стрілецької зброї. Молодий чоловік помер в результаті вогнепального поранення в голову. На місці працює поліція", - йдеться в повідомленні.


Як зазначається, повідомлення про подію надійшло в Авдіївске відділення поліції від медиків "швидкої допомоги". На місце прибула слідчо-оперативна група і керівництво відділення поліції.

Під вогонь бойовиків потрапила вул. Лермонтова - приватний сектор, розташований приблизно в 200 м від лінії бойових дій.

"Хлопець 1997 року народження загинув на власному подвір'ї близько 16.00, куля потрапила в голову", - повідомив начальник Авдіївського ВП Анатолій Ковальчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 19 липня 2016 року, подружня пара внутрішньо переміщених осіб з Алчевська підірвалася на розтяжці поблизу міста Золоте Попаснянського району Луганської області.