ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку з мінометів

Бойовики обстріляли Авдіївку з мінометів Фото: мінометний обстріл Авдіїївки

Жертв та поранених серед мирного населення немає

Бойовики сьогодні зранку, 14 вересня 2016 року, обстріляли Авдіївку (Донецька область) з мінометів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Мінометний обстріл з боку бойовиків розпочався близько 4-ї години ранку. Під вогонь потрапила промислова зона. А близько 9-ї години ранку до Авдіївського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканців про те, що зруйновано 5 могил на цвинтарі", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що під час обстрілу був пошкоджений цех з виробництва пам’ятників - посічені вікна та дах будівлі - та автомобіль, який стояв поблизу. Жертв та поранених серед мирного населення немає.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовує всі обставини події. Попередня правова кваліфікація - ст.258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

бойовики обстріляли Авдіївкубойовики обстріляли Авдіївку з мінометівмінометний обстріл Авдіївкинаслідки обстрілу Авдіївкиобстріли бойовиків у зоні АТОобстріл промзони Авдіївкиобстріл АвдіївкиАвдіївку обстріляли з мінометівнаслідки мінометного обстрілу Авдіївки

Фото: бойовики обстріляли Авдіївку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російсько-терористичні війська активізували повітряну розвідку в зоні АТО.