ua en ru

Бойовики вночі обстріляли сили АТО з артилерії, - штаб

Бойовики вночі обстріляли сили АТО з артилерії, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

"Гарячіше" за все на Донецькому напрямку

Бойовики на Донбасі в ніч з 8 на 9 травня вночі обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в Донецькій обл. артилерії. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В ніч з 8 на 9 травня, терористи продовжували ігнорувати мінські домовленості. Вони обстрілювали наші позиції і мирні населені пункти з великокаліберної артилерії і мінометів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що найбільш напружена ситуація зберігається на Донецькому напрямку. Тут бойовики обстріляли Піски, Водяне, Авдіївку і Опитне.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли Кримське і Новотошківське з мінометів, а також Станицю Луганську з автоматичного гранатомета.

"Крім того, в районі Маріуполя незаконні збройні формування з гранатомета і стрілецької зброї двічі обстріляли Широкине. Після 20:00 й до ранку на Маріупольському напрямку було тихо", - йдеться в повідомленні.

В районі Майорьска під Артемівськом бойовики стріляли з артилерії, а у Кодеми і Санжарівки - зі стрілецької зброї. Вночі були обстріляні Авдіївка та Опитне з 152-мм і 122-мм артилерії.

В ніч з 8 на 9 травня, терористи продовжували ігнорувати Мінські домовленості. Як і раніше, вони обстрілювали наші пози...

Posted by Прес-центр АТО on 8 Май 2015 г.

Нагадаємо, за даними РНБО, бойовики днями готують провокації з масштабними жертвами.