ua en ru

Бойовики за ніч 13 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за ніч 13 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Проросійські бойовики за минулу ніч 13 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"8 квітня з 18:00 до 00:00 в зоні проведення АТО бандформування провели 13 обстрілів позицій наших військ уздовж лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що найбільш інтенсивні обстріли відбулися у Донецькій області в районі населених пунктів Піски, Широкине і Бердянське. При цьому бойовики продовжували застосувати заборонену мінськими угодами озброєння.

"В районі селища Піски близько 18:00 бойовики обстріляли наші позиції з 120-мм мінометів, а з 19:15 до 20:00 били з мінометів та 122-мм артилерії по позиціях неподалік від населеного пункту Бердянське", - йдеться у повідомленні штабу.

Крім того, в районі Авдіївки і Майорська бойовики застосовували автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю. А над населеним пунктом Водяне в напрямку селища Опитне на висоті 800 метрів зафіксований розвідувальний політ безпілотника.

Повідомляється, що в Луганській області в 23:45 біля населеного пункту Кримське відбулося бойове зіткнення між силами АТО і бойовиками. Українські військові відбили атаку.

8 квітня з 18 години вечора до опівночі у зоні проведення Антитерористичної операції бандформування провели 13 обстрілів...

Posted by Прес-центр АТО on 8 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на озброєнні бойовиків на Донбасі майже 700 танків і 1 тис. ББМ.