ua en ru

Бойовики за ніч 15 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за ніч 15 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за минулу ніч 15 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на сході України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Загалом за ніч, з 20:00 вечора до півночі бандформування 10 разів застосували зброю, ще 5 випадків порушення режиму тиші зафіксовано з опівночі до 7 годин ранку 20 березня", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, бойовики завдали ударів по позиціях українських військ з озброєння, яке ще на початку березня повинно було бути відведено від лінії розмежування на відстань не менше 25 км.

"Так, на донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстріляли наші опорні пункти в районі Красногорівки і Пісків. Активізація провокацій бандформувань цієї ночі спостерігалася і на луганському напрямку. Тут у 21.35 поблизу селища Сокільники ворог застосував проти сил АТО реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, зі стрілецької зброї і гранатометів злочинці обстрілювали Станицю Луганську, і знову ж Сокільники. О 21.45 на нашу блокпосту неподалік від селища Донецьке бандити били з 120-міліметрового міномета", - повідомили в штабі АТО.

На маріупольському напрямку бойовики за ніч тричі зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляли селище Широкине.

Нагадаємо, напередодні в Станиці Луганській був підірваний останній міст через Сіверський Донець.