ua en ru

Бойовики за ніч близько 30 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за ніч близько 30 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

В районі Маріуполя ніч пройшла тихо

У ніч на 12 червня проросійські бойовики близько 30 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) та населені пункти на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ситуація в зоні проведення АТО характеризується як стабільно напружена.

"Проросійські бандформування близько тридцяти разів обстрілювали позиції українських військ і мирні населені пункти", - йдеться в повідомленні прес-центру.

У штабі зазначили, що на Донецькому напрямку бойовики обстріляли Піски з 120-мм мінометів, 122-мм артсистем, стрілецької зброї та озброєння бойових машин. Також в цьому районі під обстріл потрапили Опитне і шахта "Бутівка". Крім того, з танків обстріляна забудова Авдіївки і Водяного, а Мар'їнка була обстріляна з стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики з кулеметів, мнометов і гранатометів вели вогонь по Щастю, Нижньотеплому, Сокільникам, Новотошківському, Кримському та Донецькому.

"Опівночі з мінометів калібру 120 мм бандити обстріляли Майорськ, що на Артемівському напрямку. Під ранок 122-мм артилерійський російсько-терористичних військ обстрілювала наші позиції поблизу Луганського. В районі Маріуполя ніч пройшла тихо", - йдеться в повідомленні.

З минулого вечора ситуація в зоні проведення АТО характеризується як стабільно напружена. Проросійські бандформува...

Posted by Прес-центр АТО on 11 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі знаходиться понад 8 тис. російських військових і близько 33 тис. бойовиків.