ua en ru

Бойовики ЛНР в Красному Лучі розпочали трансляцію російських каналів, - штаб АТО

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" в р. Красний Луч почали транслювати російські канали. Про це в ході брифінгу розповів речник АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"У місті Красний Луч бойовики бандформування ЛНР на мережі передавачів українських телеканалів почали трансляцію російських телеканалів, яким заборонено мовлення на території України", - повідомив Лисенко.

За словами Лисенка, терористи продовжують перешкоджати налагодженню мирного життя на Донбасі. З-за відсутності працюючих банкоматів і терміналів жителі смт Новий Світ Старобешівського району Донецької області змушені користуватися послугами посередників для отримання готівки з банківських карток, виплачуючи їм при цьому 10% від суми.

Нагадаємо, Нацрада заборонила ретрансляції в Україні 15 російських телеканалів: "Перший канал. Всесвітня мережа", "РТР-планета", "Росія 24", "НТВ мир", "TVCI", "Росія-1", "НТВ", "Петербург-5", "ТНТ", "Зірка", "РЕН-ТВ", "РБК-ТВ", "Історія", а також канали "LifeNews" і "RussiaToday", які є неадаптованими до вимог вітчизняного законодавства.