ua en ru

Бойовики в ході обстрілу сил АТО завдали удар по власному блокпосту, - розвідка

Бойовики в ході обстрілу сил АТО завдали удар по власному блокпосту, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Також було зруйновано приватний будинок

Бойовики в ході обстрілу позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі завдали удар по власному блокпосту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, бойовики продовжують обстрілювати сили АТО із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння, зокрема ракетних систем залпового вогню “Град”, а також 122 та 152-мм артилерійських установок.

"На Маріупольському напрямку під час обстрілу сил АТО розрахунками гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) завдано вогневий удар по власному блокпосту в районі н.п.Пікузи та зруйновано приватний будинок", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 11 березня Противник продовж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ на Донбасі побили до смерті пенсіонера, звинувативши його у "неповазі".