ua en ru

Бойовики з "Граду" обстріляли Попасну

Бойовики з "Граду" обстріляли Попасну Фото: Попасна

Інформації щодо постраждалих та обсягів руйнувань на даний момент немає

Бойовики з "Граду" обстріляли Попасну у Луганській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на сторінці у Facebook.

"Сьогодні, 23 грудня, близько 9:00 терористи з боку села Калинове (підконтрольне так званій ЛНР) здійснили обстріл з реактивної установки "Град" міста Попасної. Три ракети лягли в районі вулиці Парусовка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інформації щодо постраждалих та обсягів руйнувань на даний момент немає.

"Наразі інформація по постраждалих і руйнуваннях не надходила. Терористи, не зважаючи черговий етап мінських домовленостей, вкотре грубо їх порушують, обстрілюючи регіон із важкого озброєння", - повідомив глава Луганської ОДА Георгій Тука.

Терористи з «Граду» обстріляли Попасну Сьогодні, 23 грудня, близько 9:00 терористи з боку села Калинове (підконтрольн...

Опубликовано Луганська обласна державна адміністрація 23 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики всупереч домовленостям про режим "повної тиші" продовжують обстрілювати сили АТО.

"Станом на 9:00 з 7:00 ранку вони тричі відкривали вогонь. Зокрема, з протитанкових ракетних комплексів у бік наших позицій у Гранітному, що на Маріупольському напрямку, зі стрілецької зброї - в районі Майорського, що біля Горлівки. Також за нашим воїнам в районі Досвідченого вів вогонь снайпер загарбників", - йдеться у повідомленні штабу АТО в Facebook.

Відзначається також, що згідно з останньою інформацією в Луганській області бойовики вдарили з РСЗВ "Град", ймовірно переносний версій, у бік позицій ВСУ в районі Троїцького і Богуславського.