ua en ru

Бойовики готуються до наступу на позиції ЗСУ на Артемівському напрямку

Бойовики готуються до наступу на позиції ЗСУ на Артемівському напрямку Фото: Дмитро Тимчук

Бойовикам обмежили виплату допомоги у разі поранення

Бойовики готуються до наступу на позиції Збройних сил України (ЗСУ) на Артемівському напрямку. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"У середовищі місцевих бойовиків поширюється інформація про підготовку контрнаступу на Артемівському напрямку у відповідь на передбачуваний наступ ВСУ, який нібито заплановано після 15.11.2015 р.", -йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в районі Олександрівки (східніше Мар'їнки) зафіксовано 6 танків і не менше 4 од. БМП-2, на замаскованих позиціях.

Одна з груп "посилення" бойовиків, яка раніше була зафіксована на південь від Донецька, фіксується вже в районі на схід н. п. Ясна. У складі групи - до 100 бойовиків, 8 одиниць БМП-2 і МТ-ЛБ, не менш 2 ПТРК.

"З Пролетарського району Донецька у напрямку на Макіївку перекидається посилена мотострілкова рота бойовиків - до 10 од. БМП-1,2, 4 од. БТР-80 і до 10 одиниць автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, як повідомляється, враховуючи дефіцит коштів, що надходять з РФ, під приводом "необхідності відновлення інфраструктури ДНР", ватажки бойовиків прийняли рішення про "тимчасове обмеження" виплат одноразової допомоги місцевим жителям і бойовикам у разі поранень.

"Так, у разі отримання важких поранень місцеві жителі будуть отримувати по 3 тис. грн. (легкі і середні - 2 тис. грн.), а представники бандформувань - 5 і 3 тис. грн. відповідно (раніше виплачувалася компенсація в розмірі: цивільним - 5 тис. грн., представникам бандформувань - 10 тис. грн.)", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течение суток сразу на нескольких участках линии разграниче...

Posted by Дмитрий Тымчук on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військові РФ стоять на зовнішніх блокпостах в районі Горлівки.