ua en ru

Бойовики готові до широкомасштабного наступу, - ІС

Бойовики готові до широкомасштабного наступу, - ІС

Проросійські бойовики сформували три ударні угруповання і вже практично готові до широкомасштабного наступу на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тымчука.

"На сьогодні три основні ударні угруповання російсько-терористичних військ ВЖЕ сформовані. Активно проводиться розвідка позицій українських військ (від ДРГ до радіотехнічної розвідки), на тактичному рівні терористи намагаються на деяких напрямках (Авдіївка, Широкинн) видавити наші війська з займаних ними позицій для створення зручної для них "конфігурації" лінії зіткнення сторін. Аналогічну картину ми спостерігали в кінці минулого року - і на початку цього року почався широкомасштабний наступ терористів, що закінчився в результаті втратою нами Дебальцевського плацдарму. Тобто факт у тому, що Україна повинна бути готовою до широкомасштабного наступу вже сьогодні", - зазначив Тимчук.

За його словами, дата наступу поки невідома, так як "прийняті в Москві рішення озвучуються у вигляді вказівок терористам в останній момент".

Несколько слов относительно ситуации в зоне АТОНынешнее отсутствие масштабных наступательных действий со стороны росси...

Posted by Дмитро Тимчук on 6 Квітень 2015 р.

Нагадаємо, раніше в ІС заявили, що в Дебальцеве прибуло 11 вагонів з боєприпасами для бойовиків.