ua en ru

Бойовики на Донбасі під виглядом перевірки прописки проводять обшуки у домах місцевих мешканців, - ГУР

Бойовики на Донбасі під виглядом перевірки прописки проводять обшуки у домах місцевих мешканців, - ГУР Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Обшуки проводяться з метою виявлення проукраїнськи налаштованих осіб

Бойовики на окупованому Донбасі під виглядом перевірки прописки проводять обшуки у домах місцевих мешканців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Окупантами у населених пунктах Новоазовськ, Сєдове та Безіменне під виглядом перевірки прописки місцевих мешканців, реєстрації автомобільного транспорту проводяться обшуки приватних помешкань з метою виявлення проукраїнськи налаштованих осіб та ознак підготовки несанкціонованих заходів", - йдеться у повідомленні.

Бойовики на Донбасі під виглядом перевірки прописки проводять обшуки у домах місцевих мешканців, - ГУР

Фото: запис у Facebook ГУР Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики в стані алкогольного сп'яніння на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області пограбували квартиру місцевої мешканки.

Крім того, у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ тривають правопорушення, вчинені військовослужбовцями проти місцевого населення, що обумовлено збільшенням, після чергової ротації, чисельності у складі підрозділів російських окупаційних військ осіб з кримінальним минулим і низькими морально-психологічними якостями.