ua en ru

Бойовики на Донбасі зменшили кількість обстрілів, - штаб АТО

Бойовики на Донбасі зменшили кількість обстрілів, - штаб АТО Фото: міномет (facebook.com/ato.news)

Активність бойовиків фіксується на Донецькому напрямку, зазначили в штабі АТО

Бойовики на Донбасі зменшили кількість обстрілів, основна їхня активність фіксується на Донецькому напрямку. Про це говориться в зведенні прес-центру штабу АТО за 19 жовтня, яке опубліковане в Facebook.

"Увечері бойовики двічі упродовж декількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ неподалік шахти Бутівка. Починаючи з 19 години і майже до опівночі, противник із різних видів гранатометів та кулеметів обстрілював оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти вели вогонь у районі Верхньоторецького", - зазначили в штабі.

Українські військові зафіксували певну активність і на Приморському напрямку, де увечері терористи застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Крім того, з великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли сили АТО в Гнутово.

На Луганському напрямку зафіксований лише один обстріл. Близько 20 години бойовики відкрили вогонь з гранатомету й стрілецької зброї по опорних пунктах української армії біля Щастя.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили режим тиші. Збройні сили України, у свою чергу, 9 разів відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій втрат серед військових сил АТО немає.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО ЗА 19.10.2017 РОКУ. У районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 18 жовтня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранення отримали 3 українських військових.