ua en ru

Бойовики на Донбасі надають СЦКК неправдиві дані про обстріл ВСУ для виправдання вогню у відповідь, - розвідка

Бойовики на Донбасі надають СЦКК неправдиві дані про обстріл ВСУ для виправдання вогню у відповідь, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики надають неправдиві дані про обстріл ВСУ для підготовки пропагандистських сюжетів

Бойовики на Донбасі надають Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню неправдиві дані про обстріл з боку збройних сил України для того, щоб виправдати відкриття вогню у відповідь. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У Спільний центр контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін надаються неправдиві дані про обстріл з боку підрозділів ЗС України передових позицій 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ВС РФ. Надалі надана дезінформація використовується для виправдання відкриття вогню "у відповідь" та підготовки пропагандистських сюжетів російськими ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 9 травня Противник продовжує ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що за минулу добу бойовики 50 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військ. В результаті один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще дев'ять українських захисників отримали поранення.