ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики на Донбасі обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 55 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики на Донбасі протягом минулої доби, 24 січня 2017 року, обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Так, на Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Талаківку, Водяне, Широкине, Лебединське, Новотроїцьке, Гнутове, Красногорівку, Новогригорівку, Павлопіль. Крім того, по Широкиному, Гнутовому та Лебединському вогонь неодноразово вели снайпери.

"На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії та 120 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новозванівку та Троїцьке. З 82 міліметрових мінометів обстріляли Богуславське. По Троїцькому також вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Невельське, з 82 міліметрових мінометів - Авдіївку, з гранатометів та стрілецької зброї - Луганське, Зайцеве, Кам’янку та Авдіївку.

"Загалом, за минулу добу відбулося 55 обстрілів. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 24 січня 2017 року На Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілецьк...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ заявили про готовність ватажка так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександра Захарченка сприяти роботі моніторингової місії на окупованому Донбасі.