ua en ru

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт "Майорське", - Держприкордонслужба

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт "Майорське", - Держприкордонслужба Фото: КПВВ "Майорск" (скріншот відео radiosvoboda)

Бойовики продовжують обстрілювати контрольні пункти в'їзду-виїзду

Бойовики на Донбасі знову обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду "Майорське" вчора ввечері, 14 вересня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Терористи продовжують здійснювати обстріл позицій українських військових поблизу контрольних пунктів в'їзду-виїзду в районі проведення антитерористичної операції (АТО). На цей раз російські найманці використовували стрілецька зброя і гранатомети", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вчора у 21:05 бойовики в черговий раз зі сторони населеного пункту Горлівка на тимчасово непідконтрольної Украинен території, здійснювали обстріл позицій Збройних сил України в напрямку КПВВ "Майорське", який тривав більше години.

Наголошується, що при веденні вогню громадяни і транспортні засоби на КПВВ не знаходилися. Постраждалих серед цивільних та військових немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 раз обстріляли сили АТО на Донбасі, один український військовий загинув, двоє отримали поранення.