ua en ru

Бойовики на Донбасі обстріляли будинки мирних жителів Водяного, - СЦКК

Бойовики на Донбасі обстріляли будинки мирних жителів Водяного, - СЦКК Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Бойовики застосували міномети калібру 82 міліметрів

Бойовики обстріляли будинки мирних жителів населеного пункту Водяне Донецької області. Про це, посилаючись на інформацію Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК), повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"6 грудня 2017, під час обстрілу з боку бойовиків ДНР позицій сил АТО в районі населеного пункту Водяне (поблизу Маріуполя), під вогонь потрапили житлові квартали зазначеного населеного пункту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, під час проведення фотофіксації наглядова група української сторони СЦКК з'ясувала, що бойовики застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 міліметрів.

В результаті обстрілу було частково зруйновано дах житлового будинку на садовій ділянці товариства "Металіст", де на той час проживали люди. Пошкоджене майно та домашні речі всередині будинку. На щастя, ніхто з цивільного населення не постраждав.

ВУС СЦКК: житлові будинки селища Водяне потрапили під мінометний обстріл з боку НЗФ ОРДО. 6 грудня 2017 року, під час...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міжнародні спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ під час перебування на Донецькій фільтрувальної станції раз зафіксували результати нещодавніх обстрілів з боку окремих районів Донецької області.