ua en ru

Бойовики на Донеччині обстріляли Авдіївку, пошкоджено 21 будинок, - штаб

Бойовики на Донеччині обстріляли Авдіївку, пошкоджено 21 будинок, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

В зоні АТО було зафіксовано 50 обстрілів

Сьогодні, 26 березня 2017 року, бойовики на Донбасі з "Градів" обстріляли Авдіївку, пошкоджено 21 будинок. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Сьогодні російські окупанти вчинили ще один злочин проти людяності, обстрілявши околицю Авдіївки з використанням РСЗВ "Град-П". В результаті обстрілу були пошкоджені 21 будівля. На щастя обійшлося без жертв", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що з початку доби в зоні АТО було зафіксовано 50 обстрілів, деякі з них були із застосуванням важкого озброєння.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції морських піхотинців поблизу Водяного з артилерійських систем калібру 122. Опорні пункти поруч Гнутово і Водяного обстріляли з мінометів 120 і 82 калібру. З позицій ВСУ під Лебединським били зі 120 мм мінометів. Танки вели вогонь по бійцям АТО в Новотроїцькому та Широкіно, потім до обстрілу тут приєдналися снайпери.

На Донецькому напрямку бійців АТО під Троїцьким ворог накривав з вогнем артилерійських систем калібру 152, а також з мінометів 120 і 82 мм. Опорні пункти поблизу Авдіївки та Луганського зі 120 мм мінометів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли українських військовослужбовців під Верхнеторецким, Троїцьким, Авдіївка та Луганським.

На Луганському напрямку російські окупанти вели вогонь з ПТРК і стрілецької зброї в районі Новозвановки.

Зведення прес-центру АТО на 18.00 26 березня 2017 року Російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мін...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 березень 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО був зафіксований 81 обстріл, постраждали 8 українських військових.