ua en ru

Бойовики на Донбасі почали застосовувати нові "тактичні прийоми" після ротації спецназу РФ

Бойовики на Донбасі почали застосовувати нові "тактичні прийоми" після ротації спецназу РФ Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Бойовики проводять "раптові обстріли" з ближніх і середніх дистанцій з нейтральної зони

Бойовики на Донбасі почали застосовувати нові "тактичні прийоми" після проведеної ротації підрозділів спеціального призначення Головного розвідувального управління Генштабу Росії. Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Нещодавна ротація підрозділів спецназу ГРУ ГШ РФ на Донбасі має наслідком реалізацію кількох нових тактичних прийомів з боку ДРГ противника", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, ДРГ бойовиків перейшли до тактики знищення передових опорних пунктів Збройних сил України за допомогою масованого застосування РПО "Джміль", використання мінування, і влаштування "раптових обстрілів" з ближніх і середніх дистанцій з нейтральної зони.

"Відзначені відразу на декількох ділянках спроби розкриття режиму і порядку організації українськими військами несення бойової охорони, місць і розпорядку ведення спостереження, виявлення режиму використання чергових вогневих засобів", - повідомляє Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» протягом останнього тижневого періоду інтенсивність нане...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 12 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Авдіївці (Донецька область) в результаті обстрілу бойовиків пошкоджений житловий будинок.