ua en ru

Бойовики ДНР утримують у прокуратурі Донецька українського журналіста, - мерія

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) утримують у приміщенні прокуратури Донецька українського журналіста.

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) утримують у приміщенні прокуратури Донецька українського журналіста. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

"Станом на 17:00 прихильники ДНР знаходяться в будівлі прокуратури р. Донецька, де за наявними даними силою утримується кореспондент інтернет-видання "Ура-Інформ. Донбас", - йдеться в повідомленні.

У мерії також розповіли, що владі міста вдалося стабілізувати роботу Головного управління Міністерства доходів і зборів в Донецькій області, а також досягти домовленості про звільнення будівлі Національного банку України і Головного управління Державного казначейства України. Однак, не дивлячись на це, система платежів і розрахунків в регіоні за рішенням НБУ не включена.

"Також стурбованість викликають факти незаконного заволодіння транспортними засобами. За інформацією Донецького міського управління ГУМВС сьогодні збройні прихильники ДНР незаконно заволоділи 7 транспортними засобами підприємства "Альтком" і 2 службовими автомобілями СТО "Фольксваген", - відзначили в міськраді.