ua en ru

Бойовики ДНР направили військову техніку до донецького аеропорту після "навчань" в місті

Бойовики ДНР направили військову техніку до донецького аеропорту після "навчань" в місті
Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" направили важку військову техніку в бік донецького аеропорту після проведення "навчань" в міських умовах.

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" направили важку військову техніку в бік донецького аеропорту після проведення "навчань" в міських умовах. Про це повідомляє сайт "Російська весна".

"Вдень 24 жовтня, на тлі надходять в останні дні повідомлень про підготовку Києвом повномасштабного наступу в Новоросії, Збройні сили ДНР провели навчання в межах Донецька. Важка техніка і з'єднання ополченців здійснювали передислокацію в районі Київського проспекту", - йдеться в повідомленні.

При цьому журналістам, що стали свідками "навчань", бойовики повідомили, що "армія ДНР" "проводила тренування з ведення бою в міських умовах із застосуванням важкої техніки".

"Сьогодні армія ДНР продовжила стягувати сили до повітряної гавані (донецький аеропорт, - ред.) з тим, щоб відстояти найважливіший форпост у разі атаки київської хунти. Важка техніка після міських маневрів також вирушила у бік аеропорту", - йдеться в повідомленні.

У той же час, за словами спікера штабу АТО Владислава Селезньова, переміщення особового складу і техніки бойовиків постійно відстежуються українськими підрозділами, які знаходяться в районі донецького аеропорту і готові реагувати на будь-які виклики в рамках реалізації завдань по охороні та обороні цього стратегічного об'єкта.

Нагадаємо, сьогодні в Донецьку в результаті попадання снаряда виникла пожежа на казенному заводі хімічних виробів. Крім того, для руху громадського та особистого транспорту від зупинки "Гілка" був перекритий Київський проспект. Вдень мерія Донецька повідомляла про те, що в місті здійснюється "стандартна передислокація військових сил".

Зазначимо, раніше представник полку особливого призначення "Азов" Андрій Дзындзя повідомив, що терористи готують великий наступ на донецький аеропорт.