ua en ru

Бойовики ДНР грабують гаражі біля донецького аеропорту, - "Оборона Маріуполя"

Бойовики ДНР грабують гаражі біля донецького аеропорту, - "Оборона Маріуполя" Фото: гаражі в районі аеропорту Донецька

Для злому гаражних воріт бойовики запрошують зварників за 500 грн

Представники незаконних воєнізованих формувань т. н. "Донецької народної республіки" (ДНР) з метою власного збагачення розкрадають приватну власність, яка перебуває в гаражних кооперативах, розташованих біля міжнародного аеропорту ім. Сергія Прокоф'єва (Донецьк). Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Оборони Маріуполя".

Зокрема, як повідомляється, для злому гаражних воріт бойовики запрошують фахівців-зварювальників, яким пропонують щоденну оплату в розмірі 1 тис. російських рублів або 500 грн.

"За інформацією людей, постраждалих від свавілля окупантів, багато власників автомобілів не змогли вивезти свої транспортні засоби, і тепер вони стали здобиччю проросійських найманців. Серед видобутку грабіжників були помічені як дорогі позашляховики, так і старенькі "Жигулі", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, для недопущення господарів до своїх гаражів терористи навмисне кожен день обстрілюють територію, прилеглу до кооперативів з мінометів і гранатометів.

В настоящее время в г.Донецке представители незаконных военизированных формирований «ДНР» с целью собственного обогащен...

Posted by Оборона Мариуполя on 11 августа 2015 г.

Нагадаємо, напередодні в ОБСЄ підтвердили ведення бойовиками вогню з житлових масивів Донецька.