ua en ru

Бойовики днем шість разів обстріляли позиції ООС

Бойовики днем шість разів обстріляли позиції ООС Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Втрат серед особового складу ООС не допущено

На Донбасі за день, 16 жовтня, бойовики шість разів обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил.

"Протягом дня, з 7 до 18 години російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню. При цьому супротивник один раз застосував озброєння, заборонене мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, вдень ворог відкрив прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Станиця Луганська, Чермалик, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіно. Опорні пункти українських військових поблизу Водяного окупанти обстріляли з мінометів калібру 120 мм.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено. Зазначається, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Бойовики днем шість разів обстріляли позиції ООС

Нагадаємо, бойовики упродовж минулої доби, 15 жовтня, 37 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення ООС, в результаті один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.