ua en ru

Бойовики за день 33 рази обстріляли позиції АТО, - штаб

Бойовики за день 33 рази обстріляли позиції АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Під Донецьком зафіксовано 27 обстрілів

Проросійські бойовики за день 15 червня 33 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом дня, 15 червня, бойовики проросійських незаконних збройних формувань продовжували активно провокувати сили АТО, застосовуючи практично всі наявні в них типи вогневих засобів. З 33 обстрілів позицій наших військ 27 було здійснено у районі Донецька", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під Донецьком бойовики обстріляли з 120-мм мінометів Березове, Старогнатівку і Мар'їнку, а Гранітне, Богданівку і Новогригорівку - з 122-мм гаубиць.

"З таких же артилерійських систем злочинці били по Тошківці і Новотошківському, що на Луганщині, і Степовому, на Артемівському напрямку", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що "найгарячіше" було біля Опитного і Пісків під Донецьком. Там сили АТО обстріляні зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин і забороненої мінськими угодами артилерії.

"Крім того, з 122-мм артилерійських систем бойовики обстріляли об'єкти міської інфраструктури в Гранітному і Прохорівці. У Широкиному бойовики лише двічі застосовували вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні.

Впродовж дня, 15 червня, бойовики проросійських незаконних збройних формувань продовжували активно провокувати сили АТО,...

Posted by Прес-центр АТО on 15 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, СБУ передала США докази агресії РФ в Україні.