ua en ru

Бойовики за день 37 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за день 37 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Сили АТО обстрілюються з важких видів озброєння

Бойовики на Донбасі за 7 травня 37 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"7 травня з 00:00 до 18:00 години ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. За цей період незаконні збройні формування 37 разів порушили режим тиші. Бойовики проти наших військових застосували озброєння БМП", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що сили АТО в районі Широкиного обстріляні з 122-мм артилерії, в районі Пісків, Гранітного і Опитного - з 120-мм мінометів.

У штабі відзначили активізацію бойовиків в Луганській області. Так, в районі Сокольників сили АТО обстріляно з гранатометів і стрілецької зброї, в районі Артема - з 120-мм мінометів, а також обстріляв позиції АТО в районі Катеринівки, Золотого, Росадків, Світлодарська, Лозового та Луганського (останні 4 нас. пункту в Донецькій обл., - ред.).

7 травня з опівночі до 18.00 годин ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Незважаю...

Posted by Прес-центр АТО on 7 Май 2015 г.

Нагадаємо, сили АТО і бойовики нарощують важке озброєння на Донбасі.