ua en ru

Бойовики активізували провокації на Маріупольському напрямку, - штаб АТО

Бойовики активізували провокації на Маріупольському напрямку, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 13 разів порушили режим перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики активізували вогневі провокації на Маріупольському напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Сьогоднішній день в зоні АТО відзначився активізацією вогневих провокацій противника на Маріупольському напрямку. Тут з опівночі і до 19:00 ворог 11 разів відкривав вогонь по наших позиціях", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, вночі та вранці бойовики з мінометів, стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли Широкине. Також протягом дня вогневі провокації були зафіксовані в районі Павлополя, Гнутового, Чермалика та Лебединського. Під мінометним вогнем також опинилися опорні пункти у Водяному.

Крім того, на Донецькому напрямку противник бив з гранатометів по Авдіївці, а на Луганському - зі стрілецької зброї по Кримському. Всього за день незаконні збройні формування 13 разів порушили режим перемир'я.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 19.30 13 липня 2017 року Сьогоднішній день у зоні АТО відзначився активізацією ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін схвалив концепцію програми реабілітації учасників АТО.