ua en ru

Кількість обстрілів в зоні АТО за минулу добу рекордно зросла

Кількість обстрілів в зоні АТО за минулу добу рекордно зросла Фото: в зоні проведення АТО почастішали обстріли

Бойовики 91 раз обстріляли позиції сил АТО з забороненого озброєння

Бойовики за минулу добу 91 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.


"зокрема, вогневі удари зі зброї калібром 120 і 82-міліметри були нанесені ворогом 11 разів по Авдіївці з напрямків Мінерального, Ясинуватій і Яковлевки. А за українським захисникам Широкіно бойовики цілилися 12 разів виключно з боку Саханки. Також вогневі удари з мінометів були нанесені в напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаковки і Павлополя", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики стріляли з танків у районі оборонних позицій Луганського, де по силам АТО були спрямовані 15 пострілів з калібром 125мм.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 10 квітня 2016 року:Ситуація на сході України продовжує загострю...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 квітня 2016 р.

Нагадаємо, представники спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ зазнали нападу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в Жованке (район Зайцево).