ua en ru

Блокада Донбасу: в ДНР поширюються чутки про посилення пропускного режиму в АТО

Блокада Донбасу: в ДНР поширюються чутки про посилення пропускного режиму в АТО Фото: Дмитро Тимчук

Також ходять чутки, що блокада Донбасу "організована владою України для підготовки масштабного наступу ЗСУ"

Через блокаду Донбасу в так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) поширюються чутки про посилення з боку України правил перетину лінії розмежування для громадян. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З продовженням спроб блокади ОРДЛО активістами, серед населення ДНР масово поширюються чутки про підготовлюване різке посилення з боку України правил перетину лінії розмежування для громадян", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, серед населення ДНР поширюють чутки про те, що при перетині лінії розмежування Україна згідно з "новими правилами" буде перевіряти громадян на предмет "знання напам'ять гімну України", а також "зніматимуться відбитки пальців".

"Також поширюються чутки, що блокада ОРДЛО негласно організована владою України для підготовки масштабного наступу ЗСУ (взаємозв'язок не пояснюється)", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обст...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР ходять чутки про вимогу повернути в Росію весь рухомий склад "Російської залізниці", що знаходиться на окупованому Донбасі.