ua en ru

Блокада Донбасу: Аваков пригрозив відповідальністю лідерам "Самопомочи"

Блокада Донбасу: Аваков пригрозив відповідальністю лідерам "Самопомочи" Фото: Аваков пригрозив відповідальністю за блокаду Донбасу Березюку і Садововому

Глава МВС пригрозив Березюку і Садовому відповідальністю за блокаду Донбасу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пригрозив відповідальністю лідерів партії "Самопоміч" за розгортання торговельної блокади Донбасу. Про це він сказав у ході наради прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками металургійної промисловості.

Так, на думку Авакова, мер Львова Андрій Садовий розгорнув торговельну блокаду Донбасу, щоб відвести увагу громадськості від львівського сміття.

"Я напряму звертаюся до шановного мера Львова пана Садового та голови фракції "Самопоміч" Олегу Березюку. Ви несете відповідальність. Ви приймали ці рішення, ви розгорнули кампанію в 20-градусні морози, ви почали цю авантюру, в тому числі, напевно, через те, щоб не так уважно дивилися на ті проблеми зі сміттям, які виникли у Львові... ви будете нести за це відповідальність", - заявив міністр.

Нагадаємо, представник РФ в тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що блокада Донбасу може змусити російську сторону до відповідних заходів щодо України.