ua en ru

Блохін: Я не вірю, що французи завтра побіжать з перших хвилин

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив, що не вірить, ніби французи завтра побіжать з перших хвилин. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Я не знаю, чому турнірна ситуація змусить французів бігти вперед в завтрашньому матчі. Адже навіть при нічиїй з Україною, у Франції будуть шанси на вихід з групи. Отже, не думаю, що французи завтра так вже побіжать вперед. Інша справа, що гравці середньої і атакуючої ліній збірної Франції примушують команду грати в активний футбол. Схожа ситуація склалася і в нашій збірній, про що я вже неодноразово говорив. Щось нам вдається, щось - ні... Просто не вистачило часу", - сказав Блохін.

На уточнююче питання, чи планує він грати з одним з кращих французьких гравців Саміром Насрі персонально, тренер зазначивв: "А як визначити, де Насрі гратиме? Мені особисто це важко зробити. Вони весь час міняються місцями. Так який тоді сенс в персональних дорученнях? Не бачу цього сенсу. Тоді треба ставити 11 персональщиків. У мене їх стільки немає".

Відзначимо, головний тренер збірної Франції Лоран Блан заявив, що його команда повинна з перших хвилин все вирішити.