ua en ru

Блохін: Збірна України отримала календар краще, ніж очікували

Збірна України отримала календар краще, ніж очікували. Про це заявив під час прес-конференції, присвяченої зустрічі у Варшаві з представниками національних команд Англії, Польщі, Чорногорії, Молдови і Сан-Маріно, на якій був узгоджений календар матчів відбіркового циклу ЧС-2014 в групі Н, головний тренер збірної України Олег Блохін. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна

"Календарем ніхто ніколи не може бути задоволений. Все залежить від того, як ми гратимемо. В принципі, він навіть краще вийшов, ніж ми вибудовували. Але ідеального календаря бути не може. Наприклад, не хотілося б грати в березні. Перерва. Але якби не погодилися грати в цей час, то все закінчилося б електронним жеребкуванням", - сказав Блохін.

За його словами переговори тривали більше двох годин. "Години через дві (після початку переговорів) зайшли в безвихідь, тому що ніде було грати молдованам і чорногорцям... А найактивнішими в ході переговорів були представники Сан-Маріно, що я припускав напередодні - яка-небудь маленька країна що-небудь придумає. Спочатку ми віддали календар. Були активні поляки і чорногорці через півгодини я зрозумів, що треба зробити паузу. Ми не виступали десь годину, чекали. Отже, паузи іноді грають роль", - сказав Блохин.

Нагадаємо, Федерація футболу України 23 листопада оголосила календар відбіркових матчів збірної України до Чемпіонату світу з футболу в 2014 р.